28928828_10156168502003850_555098925_o.jpg

Tiina Lamberg on meikkimaailman pitkän linjan dynaaminen ammattilainen ja Studio Tiina Lambergin perustaja. Vuodesta 2000 alalla työskennellyt Tiina tekee yksityisasiakkaiden ja studiotyön lisäksi meikkejä mm muotinäytöksiin, kuvauksiin, mainos-ja musiikkivideoihin sekä lehtijulkaisuihin.

Tällä hetkellä Tiina työskentelee oman studion lisäksi globaalisti erilaisissa projekteissa. Hän on verkostoitunut laajasti ympäri maailmaa, ja myös kouluttautuu jatkuvasti alan ehdottomien huippujen johdolla, joista viimeisin koulutus on vuoden mittainen Make Up Mastered 2018.

Tiinan opettajiin ja vaikuttajiin lukeutuu iso rivi meikkimaailman kirkkaimpia tähtiä, kuten mm. Pati Dubroff, Gregory Arl, Roshar, Alex Box, Val Garland ja Tom Pecheux.  Lisää Tiinan työhön voit tutustua portfoliossa tai osoitteessa www.tiinalamberg.com.

”Lähtökohdallisesti jokainen on kaunis. Kauneus on paljon syvempi asia kuin usein edes osaamme ajatella. Pinta on vain pintaa, yksin se ei tee kenestäkään kaunista. Mutta jos pinta kuvastaa kokonaisuutta, on lopputulema sykähdyttävä. On myös äärimmäisen tärkeää ymmärtää että kauneus on jokaiselle erilaista.

Minulle on tärkeää katsoa ja kuunnella ihmistä joka tuoliini istuu. Jokaisesta persoonasta on osattava nostaa esiin hänen oma autenttinen kauneutensa ja tuoda se muiden nähtäväksi, sekä myös tukea sitä, mitä hän haluaa ulkoisella olemuksellaan muille viestittää. Meikki pitää ymmärtää ilmaisukeinona, ja keinona nostaa esiin omaa itseä. Työni tarkoitus on tuoda Sinun kauneutesi muidenkin nähtäväksi.”

Tiina Lamberg