Ripset ja kulmat

3001_s.jpg
 
 

Hyvin hoidetut ja kauniin muotoiset kulmat kehystävät kasvoja ja kohottavat ilmettä. Kokenut kulmakarvastylisti osaa lukea kasvolihasten liikkeitä ja sovittaa kulmat kantajansa tyyliin ja kasvojen muotoon parhaita puolia korostaen, karvojen omaa kasvua mukaillen ja hyödyntäen, sekä osaa myös huomioida iän mukana tulevat kasvolihasten ja kulmakarvojen muutokset niin että kulmat näyttävät hyvältä myös tulevaisuudessa.

 Lue lisää Tiinan vinkkejä kulmien muotoiluun blogista https://studiotiinalamberg.com/blog/2018/9/11/lfudkaz2k65vqjoskczdapq632mhkk.

Kulmakarvojen stailaus

Stailauskäynnillä etsimme kulmakarvoillesi juuri sinulle sopivan muodon toiveidesi mukaan. Palveluun sisältyy muotoilu, värjäys, sekä opastus kulmakarvojen oikean muodon ylläpitämiseen.

49 €

 

Kulmien ylläpitokäynti

Kulmakarvojen siistiminen ja värjäys.

(Ensimmäiseksi käynniksi suositellaan stailauspalvelua.)

29 €

 

Ripsien kestovärjäys

Kestävä väri ripsiin 3-5 viikoksi. 

29 €

 

Ripsien kestotaivutus

Kestävä ja kaunis taivutus suorille tai alaspäin kääntyville ripsille. Kestää ripsissä 6-8 viikkoa. Käsittelyn yhteydessä ripsille tehdään myös vahvistava  keratiiniboosterihoito ja laminointi. 

79 €

 

MaxCara-käsittely

Kestomaskara on ripsikäsittely, jolla saa näyttävyyttä ja väriä ripsille mutta lopputulos on luonnollinen. Ripsiin ei laiteta lisäyksiä, ainoastaan pinnoitetaan, joten käsittely ei vahingoita eikä rasita ripsiä. Käsittelyllä on siis näyttävämpi lopputulos kuin kestovärjäyksellä mutta luonnollisempi kuin ripsienpidennyksillä. Paras lopputulos asiakkaille, joilla on normaalit tai pitkät ripset.

69 €