Morsiamelle

5618.jpg
 
 

Morsiamelle:

Häämeikillä on morsiamen päivässä erityisen tärkeä osa. Päiväsi on ainutkertainen, ja haluan pitää omalta osaltani huolen siitä, että meikkihetkesi on täydellinen, ja lähdet viettämään tärkeää päivääsi säteilevänä ja itsevarmana.

Häämeikki on yksi vaativimmista meikeistä, sillä sen pitää toimia sekä kuvauksessa että itse juhlissa, kestää lähes vuorokausi säässä kuin säässä, kestää ilon ja liikutuksen kyyneleet ja näyttää hyvältä myös läheltä tarkasteltuna. Oli tyylisi sitten mikä vaan, hyvin luonnollisesta vahvasti meikattuun, löydämme yhdessä miettien ja suunnitellen juuri sinulle ja sinun häihisi sopivan tyylin.

Käytän työskentelyssäni vain huolella valittuja, ehdotonta parhaimmistoa edustavia ammattimeikkituotteita. Meikkauksissa käytettäviä tuotteita on myös mahdollista ostaa Studiolta.

Häämeikkausta varatessasi olethan aina ensin yhteydessä minuun, niin mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus ja täydellinen lopputulos.

Kysy myös mahdollisuutta yksityistilaisuuteen tai meikkauksesta omissa tiloissasi.

******************

Esimerkkinä:

*Upea Private-paketti on häämeikkien kruunu!

Pystymme keskittymään vain sinuun, koska Studion ovet ovat suljettuna muilta asiakkailta. Saat loistavan tilaisuuden rentoutua ennen H-hetkeä ilman hälisevää seuruetta tai muita häiriötekijöitä, kädessäsi lasillinen kuohuvaa.

alk. 179 €

*******************

Tutustu palveluihin alla ja ole yhteydessä, neuvotellaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Jos haluat saada meikkaushetkestä parhaan mahdollisen kokemuksen, saavuthan paikalle täsmällisesti ja ilman seuruetta. Tarvitsen yhteistyötäsi, jotta meillä olisi rauha keskittyä vain sinuun, ja voit itse rentoutua nauttimaan hetkestä ilman puhelinta tai viime hetken järjestelyjä.

Tutustu myös ohjeisiin ja ehtoihin, joiden tarkoitus on varmistaa parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Häämeikki, Classic

Upea ja kestävä häämeikki helposti ja mutkattomasti. Saavut paikalle yksin. Huomioithan, että Studion ovet ovat auki myös muille asiakkaille. Halutessasi sinun on mahdollista varata yksityistilaisuus jolloin Studion ovet ja ajanvaraus pysyvät suljettuina.

alk. 159 €

 

Häämeikki, koko studio

Haluatko saapua meikkaukseen taustajoukkojesi voimin? Kun varaat koko studion käyttöösi, voit saapua paikalle vaikka kaasojen ja kuvaajan kanssa. Sinä, tai halutessanne vaikka koko seurueenne, saa ammattilaisen tekemän täydellisen juhlameikin, ja koko studiotila on varattu ainoastaan omalle seurueellenne.

alk. 249 € /h

 

Häämeikki, tilauskäynti

Meikkaus voidaan toteuttaa myös asiakkaan valitsemissa tiloissa. Saavun paikalle meikkipakki ja ammattivalaistus mukanani, ja rakennan ammattilaisstudion olosuhteet vaikkapa kotioloissa. Hinta veloitetaan tuntiperusteella (myös matkakulut, pakkaaminen, studion rakennus ja purku).

alk. 125 € / h, kesto asiakkaan sijainnin mukaan. Hinta sisältää matkakorvauksen max 100 km.

Koemeikki

Koemeikki ei ole minua, vaan sinua varten. Sen tekeminen ei ole välttämätöntä, mutta jos sinulla on erityistoiveita ja / tai -tarpeita, ja haluat varmistua meikin toimivuudesta etukäteen, niin sinun on mahdollista tulla koemeikkiin. Suosittelen koemeikin tekoa mahdollisimman lähellä hääpäivää (esim. samalla viikolla), jolloin ihon tilanne on mahdollisimman sama kuin hääpäivänä.

Paras ajankohta koemeikille on aamu, jolloin voit pitää meikkiä kasvoillasi koko päivän, ja pääset parhaiten toteamaan meikin laadun, toimivuuden ja kestävyyden.

99 €