Koulutukset

7457_studio.jpg
 
 

Meikkikoulu on hyvä tapa päivittää meikkaustaitoja ja oppia  meikkauksen niksit ja salaisuudet. Saat uutta intoa ja iloa pitkäksi aikaa. Ammattilaiset pitävät ammattitaitoaan, intoaan ja motivaatiotaan yllä jatkuvasti kouluttautumalla, ja nyt sinullakin on mahdollisuus tehdä niin! Meillä on aina tuorein tieto uusimmista tyyleistä, tekniikoista ja trendeistä ympäri maailmaa, tule innostumaan kanssamme! Voit tulla koulutukseen yksin, ystäväsi kanssa, tai vaikka koota isomman porukan.

Vinkki! Meikkikoulu on myös erinomainen lahjaidea.

Voit myös ostaa kaikkia koulutuksessa käytettyjä tuotteita Meikkistudioltamme. Tuotteisiimme voit tutustua verkkokaupassamme www.laatumeikit.fi

 

Yksityisopetus / konsultaatio

Yksityisopetus / konsultaatio on juuri sinua varten, jos haluat päivittää meikkaustaitoja, oppia meikkaamaan, päivittää tai etsiä oma tyylisi, löytää juuri itsellesi sopivat tuotteet ja värit, tai vain saada uutta intoa, ajankohtaista tietoa, ja löytää uusia tapoja meikkaamiseen. Haluatko kokeilla jotain ihan uutta? Etsitään ja mietitään yhdessä sinulle sopiva meikkityyli! Koulutuksessa käytetyt tuotteet on mahdollista ostaa myös omaksi.

Alk. 159 €

(Jos et kaipaa konsultaatiota, vaan vain pikaista apua tuotevalintoihin ostosten teon yhteydessä, voit varata maksuttoman 15 min. ajan, jolloin ehdimme auttamaan sinua ostoksissasi!)

 Ystävän kanssa

Voit tulla oppimaan / konsultaatioon myös ystäväsi kanssa. Tämä on ihana tapa viettää yhteistä aikaa ja oppia samalla uutta!

Alk. 199 €

 

Meikkikoulutus / workshop ryhmälle

Studiollamme on kuusi peili- / työskentelypaikkaa, joten workshoppeihin on mahdollista osallistua kuusi henkilöä kerralla. Pidämme näytösluontoisia koulutuksia myös isommille ryhmille joko omissa tiloissamme tai asiakkaan varaamissa tiloissa.

Alk. 169 € / h

Koko päivä alk. 790 €

AMMATTILAISILLE

Kysy myös jatkokoulutusta / syventävää koulutusta, joka on suunnattu jo alalla työskenteleville ammattilaisille, jotka kaipaavat lisää potkua ja vinkkejä työhön, tai vaikka uusimpien tekniikoiden ja trendien päivitystä. Kerro toiveesi niin suunnitellaan yhdessä sopiva koulutus!