Meikkaukset

3529-2_netti.jpg
 
 

Upea meikki korostaa parhaita piirteitäsi ja saa sinut säteilemään ja tuntemaan olosi itsevarmaksi. Ammattilaisen toteuttama meikki sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, joissa haluat näyttää erityisen tyylikkäältä ja unohtaa meikin korjailut. Oli tyylisi sitten mikä vaan, suunnitellaan meikki yhdessä toiveidesi ja tilaisuuden luonteen mukaan. Meikki pysyy kasvoilla vaikka seuraavaan päivään.

Vinkki! Joskus on kiva nähdä itsensä uusin silmin. Meikkauksessa käynti piristää ja antaa uutta potkua ja iloa pitkäksi aikaa. Meikissä kannattaa joskus käydä vaikka vain ihan omaksi ilokseen!

Valitse sinulle sopivin palvelukokonaisuus, ja varaa aikasi ajoissa. Tutustu myös ohjeisiin ja ehtoihin, joiden tarkoitus on varmistaa parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Päivä- tai juhlameikki

Täydellinen meikki tyylisi, toiveidesi, ja tilaisuuden mukaan.

99 €

 

Kevyt ehostus

Nopea, kevyt ehostus. Jos kaipaat vain pientä ehostusta / siistimistä esim. passikuvaa tai muuta pientä mutta tärkeää tilaisuutta varten. Mikäli toivot meikiltä koko päivän kestävyyttä, suosittelemme varaamaan pidemmän meikkiajan (päivä- tai juhlameikki) jotta meikin kestävyyden "hiomiselle" jää aikaa.

49 €

 

Päivä- tai juhlameikki, private

Meikkaus suoritetaan yksityisesti rauhallisessa tunnelmassa, jolloin Studion ovet ja ajanvaraus suljetaan muilta asiakkailta meikkauksesi ajaksi.

169 €

 

Päivä- tai juhlameikki, tilauskäynti

Meikkaus toteutetaan asiakkaan tiloissa, jolloin meikkaaja saapuu paikalle tarvikkeet ja ammattivalaistus mukanaan. Hinta veloitetaan tuntiperusteella, johon sisällytetään matkakulut, pakkaaminen, studion rakennus ja purku ja tietenkin upea meikki toiveidesi mukaan.

Alk. 125 € / h, kesto asiakkaan sijainnin mukaan

 

Kuvausmeikit

Kuvaustilanteet vaativat meikiltä paljon. Ammattilainen osaa huomioida kuhunkin kuvaustilanteeseen liittyvät erityistarpeet ja valaistusolosuhteet. Erilaiset kuvaukset vaativat myös omanlaisensa tuotteet ja tekniikat. Täydellinen lopputulos saavutetaan meikkaajan ja valokuvaajan yhteistyön tuloksena.

Alk. 99 € / h