Ehdot ja ohjeet

 

Ajanvaraus:

- Ajanvaraukset teet kätevimmin netistä https://studiotiinalamberg.com/ajanvaraus/ tai puhelimitse: Studio 010-323 6920 tai Tiina 044-311 0107. Kiireellisissä tapauksissa puhelin on varmin tapa Huomioithan, että puhelimitse aikoja voi varata arkisin päiväsaikaan.

- Kaikki vapaat ajat eivät välttämättä ole näkyvillä nettiajanvarauksessa etenkin kiireisten päivien osalta. Jos et löydä sopivaa aikaa, ota meihin yhteyttä puhelimitse.

- Pystyäksemme hallinnoimaan reaaliaikaisesti netissä toimivaa ajanvarausta, emme voi ottaa vastaan varauksia, ajanmuutoksia tai peruutuksia tekstiviestillä, Messengerissä, WhatsAppissa, Instagramissa tai vastaavissa nettisovelluksissa.

- Kun teet nettiajanvarausta, täytäthän huolellisesti kaikki yhteystiedot. Puutteellisesti täytetyt varaukset poistuvat järjestelmästä automaattisesti. Mikäli varausvahvistusta ei tule antamaasi sähköpostiosoitteeseen, tarkistathan myös roskapostin. 

- Mikäli haluat useampia palveluja, varaathan jokaiselle palvelulle oman ajan.

 

Peruutukset:

- Kuluton peruutus on mahdollista tehdä vielä 24h ennen käyntiä, pl. lauantaivaraukset ja meikkivaraukset, jotka ovat sitovia. Peruuttamattomista varauksista laskutetaan 100% hinta. Peruutukset otamme vastaan ainoastaan puhelimitse (ei tekstiviestillä).

- Lauantaipäivien ja juhlapäivien ajanvaraukset ovat sitovia. Huomioithan muutkin aikaa haluavat, älä varaa aikaa varmuuden vuoksi. Veloitamme palvelun täyden hinnan myös perutuista ajoista ja now show- ajoista.

 

Ennen saapumista Studiolle:

- Tulethan meikkaukseen puhdistetuin kasvoin ilman meikkiä. Meikin poistaminen juuri ennen uutta meikkiä voi aiheuttaa mekaanista ärsytystä iholle ja silmille.

- Älä käytä kotona naamioita, tuhkimotippoja tms. ennen meikkiin saapumista. Pohjustus on erittäin tärkeä osa meikkiä. Jotta voisimme luvata meikin täyden toimivuuden ja pysyvyyden, on tärkeää, että teemme myös meikin pohjustuksen alusta loppuun yhteensopiviksi toteamillamme tuotteilla. Suosittelemme aloittamaan ihonhoidon hyvissä ajoin ennen meikkiin tuloa, juhlapäivänä se on myöhäistä.

- Jos sinulla on  ripsipidennykset, kestopigmentoinnit ja / tai suihkurusketus, neuvottelethan niistä aina etukäteen meikkaajan kanssa, niin voimme keskustella niiden toimivuudesta haluttuun lopputulokseen nähden. Mikäli pidennykset ovat epäsiistit tai silmän muodolle epäedulliset, meikkauksen lopputulos ei ole paras mahdollinen ja pidätämme oikeuden kieltäytyä meikkaamasta suojellaksemme työmme mainetta. 

- Jos sinulla on silmätulehdus, emme voi valitettavasti meikata emmekä käsitellä ripsiäsi.

 

Studiolla:

- Saavuthan Studiolle täsmällisesti sinulle varattuun aikaan. Ethän myöskään tule runsaasti etuajassa; meikkaajalla on todennäköisesti edellinen asiakas käsittelyssä tai Studio voi olla varattu yksityistilaisuuteen.

- Taataksemme rauhallisen työympäristön sekä työntekijöille että muille asiakkaille, pyydämme saapumaan Studiolle ilman seuruetta (myös lapset, lemmikit, kaasot ja kuvaajat) ellet ole varannut yksityistilaisuutta. 

- Huomioithan, että palvelemme myös ajanvarausten sekä ostosten tekijöitä, ellet ole varannut yksityistilaisuutta. 

- Ruokailu sekä omien juomien nauttiminen Studiolla on ehdottomasti kielletty.

- Käsittelyaikoihin ei ole varattu aikaa esim. puhelimessa puhumiseen tai vessakäynteihin.

- Pyynnöistä huolimatta emme valitettavasti pysty joustamaan ehdoista tasapuolisuuden nimissä.